به گزارش مشرق به نقل از فارس، اميدوار رضايي درباره اينكه حميد سجادي نتوانست راي اعتماد مجلس را به عنوان وزير ورزش كسب كند اظهار داشت: امروز مسائل حاشيهاي پررنگتر از متن بود. مجلس ايدهآلهايي را در ذهن دارد مانند مسائل مديريتي، تخصصي، سابقه جبهه و جنگ اما به حداقلها هم راضي است. علت راي منفي به سجادي دو نكته بود. اول نحوه معرفي ايشان همراه با نامه مفصل كه تحريك كننده بود و دوم شبهاتي كه مربوط به وابستگي ايشان به جريان انحرافي است. نمايندگان نسبت به جريان انحرافي حساسيت دارند و اين برچسب بسيار خطرناكي است.
وي در مورد اينكه اگر سعيدلو معرفي ميشد راي ميآورد، گفت: مجلس بدنه واحد نيست و آرا و نظرات مختلفي دارد و هر كس نظر خود را بيان ميكند. قطعا اگر فرد ديگري معرفي ميشد سوابق او را بررسي ميكرديم و سپس راي ميداديم.
رضايي در مورد اينكه پيشنهاد وي براي وزارت ورزش چهكسي است، گفت: من از اول هم نظرم اين بود كه وزارت ورزش هرچه سريعتر تشكيل شود. در همان دي ماه بايد تشكيل و سعيدلو به عنوان سرپرست وزارتخانه ورزش معرفي ميشد و در مدت سهماهه يا مجلس با او به تعامل ميرسيد يا نميرسيد و خود دولت در اين زمينه شرايط را بررسي ميكرد. در آن صورت وضعيت بهتر از بلاتكليفي كنوني مجلس بود. اكنون سازمان تربيت بدني غيرقانوني است و وزارت ورزش هم نداريم.
رضايي در مورد اينكه گفته ميشود بهتر است رئيس جمهور بعد از مدتي وزير و سرپرست بعدي را معرفي كند، گفت: اين مسائل قانوني نيست. از نظر قانوني ايشان ميتوانند بلافاصله وزير بعدي را معرفي كنند. اين مسائل، روان شناختي و جامعه شناختي است اما از نظر قانوني منعي وجود ندارد.
عضو سابق هيئت مديره باشگاه استقلال در مورد اينكه در سال المپيك ورزش بلاتكليف است و ممكن است به خاطر ناكامي احتمالي ايران در المپيك، وزير ورزش آينده استيضاح شود گفت: در بلاتكليفي ورزش خيليها مقصرند و خيليها بايد جواب بدهند. خود من هم شايد يكي از آنها باشم. هركسي كه در امر ورزش دخالت و در تشكيل وزارت ورزش نقش دارد ميتواند در اين بين سهمي داشته باشد.
رضايي در مورد تشويق رؤساي فدراسيون و برخي از ورزشكاران پس از پايان نطق حميد سجادي گفت: آن تشويق تاثير منفي داشت. تماشاگران و خبرنگاران بايد نظم جلسه را رعايت كنند و ساكت باشند. شايد اين رفتار نوعي دوستي خاله خرسه محسوب ميشد.
اميدوار رضايي در مورد اينكه با بلاتكليفي ورزش، استقلال و پرسپوليس بلاتكليف هستند، گفت: اين دو باشگاه بايد خصوصي شوند. اكنون برخي هيئتها و فدراسيونها كمكاري خود را به بلاتكليفي ورزش مربوط ميدانند در حالي كه اينگونه نيست.
وي در مورد اينكه برخي فدراسيونها از نداشتن بودجه و مشكلات مالي گلايه دارند، گفت: فدراسيونها نهادهاي غيردولتي هستند و يكي از منابع مالي آنها دولت و وزارت ورزش است.10-20 منبع ديگر براي تامين مسائل مالي دارند و بايد آنها را فعال و از آنها استفاده كنند. دولت بايد در ورزش دخالت كمتري داشته باشد و نظارت عاليه خود را انجام دهد.
رضايي در مورد اينكه پرسپوليس و استقلال همچنان بلاتكليف و بخش اعظمي از جامعه نگران اين دو باشگاه هستند، گفت: دو سال است كه در رونوشت بودجه اسم اين دو باشگاه ميآيد و در رونوشت بودجه سال 90 نيز باشگاه راهآهن نيز به باشگاه استقلال و پرسپوليس اضافه شده است. اين شركتها در بخش فرهنگي بايد به بخش خصوصي واگذار شوند و از راه قانوني و سازمان خصوصيسازي مسير خود را طي كنند.